Hvad er et minilån?

Et typisk minilån er et kortvarigt lån på mellem 1.000 kr. og 20.000 kr. Du betaler ofte minilånet tilbage indenfor 12 måneder.

Minilån = god ide?

En anden ting der er med til at gøre et minilån attraktivt i forhold til for eksempel et banklån er, at der oftest ikke er nogen krav om sikkerhed for lånet. Det er altså muligt at låne penge uden at have en bil, et hus eller eje andet af værdi. Ofte vil det være muligt at låne, hvis du er 18 år eller 21 år. Det er tit ikke muligt hos en traditionel bank – i hvert fald ikke uden én million spørgsmål.

Minilån – lån med hurtig udbetaling

Har du brug for et SMS lån nu? Hos BedreLån.dk hjælper vi dig let og hurtigt med at finde det lån der passer til dine behov. Vi har gjort det meget nemt for dig. VI har samlet alle de bedste lån fra de bedste låneudbydere her på siden. Via vores låneoversigt, kan du får alt den information, du skal bruge, inden du foretager et minilån.

Vi har nedenfor lavet en guide til, hvordan du finder det bedst og billigste minilån.

Ulemper ved et minilån

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved et minilån. Når man tager et miniån så får man som regel udbetalt penge med det samme, hvilket er kan virke meget attraktivt. Ulempen er dog at man tit skal betale en høj rente, og det kan derfor blive et relativt dyrt lån, hvis du ikke kan betale lånet tilbage hurtigt. Dette er dog i det færreste tilfælde, at det sker. Vi anbefaler altid, at du lægger et budget, inden du tager et lån. På den måde kan du sikre dig, at du kan betale lånet tilbage.

Grundet den meget hårde konkurrence på det online lånemarkedet, så er det i dag muligt at finde et billigt minilån, og ÅOP’en er efter folketinget indgriben overfor dyre kviklån, i dag maksimalt 25%. Det har derfor heller aldrig været så populært at optage et minilån, som det er i dag.

Fordele ved et minilån

Du kan få mange fordele, hvis der er plads i din økonomi til en lidt højere rente sammenlignet med et traditionelt banklån. Når du vælger et minilån, så skal du ikke stille sikkerhed for lånet, og dette er en stor fordel – samt en tryghed for dig som låntager. Normalt så vil det måske ikke være muligt at låne, hvis banken ikke kan se at du har et hus eller en bil. Ydermere så foregår hele ansøgningsprocessen meget anonymt, og du skal ikke ned i banken eller snakke med en bankrådgiver, som derefter skal give dig lov. Når du ønsker et minilån, så forgår hele processen online, og du får for det meste svar med det samme på din ansøgning. Bliver du godkendt til et lån, så kan du have pengene på din konto inden for kort tid, alt efter hvilken låneudbyder du vælger. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån. Du vil modtage et lånetilbud, hvis du derefter vælger at gå videre med låneaftalen – skal du blot underskrive aftalen med dit NEM-ID.

Minilån

Endnu en fordel ved minilån

En anden fordel er at du kan låne fra 1.000 kroner og op til mange tusinde kroner. Du kan også selv bestemme løbetiden (hvor lang tid du vil låne pengene).

Det er vigtigt at huske, at det er relativt nemt at blive godkendt sammenlignet med andre låneformer; typisk er der to meget vigtige krav og det er at du ikke må være registeret i RKI eller Debitor Registret – og du skal være minimum 18 år. Du kan læse mere om de forskellige krav under hver låneudbyder.

Gode råd omkring minilån

Vi har nogle gode råd som vil gøre din søgning efter det rette minilån langt nemmere.

Læg et budget

Det er vigtigt at du kan betale dit lån tilbage. Det er derfor en rigtig god ide at du lægger et budget. Når du har lagt et budget, så ved du hvor mange penge du hver måned har til, at tilbagebetale lånet.

Ansøg minimum tre steder

Det er ganske gratis og uforpligtende at sende en låneansøgning til alle låneudbydere. Da du oftest vil modtage et individuelt lånetilbud, så giver det rigtig god mening at ansøge om det samme lån flere steder. Når låneudbyderne laver en kreditvurderingen kigger de blandt andet på din indkomst, din alder og om du står i RKI eller Debitor Registret. Da det kun tager cirka 2-5 minutter at udfylde en ansøgning, så kan du dermed spare mange penge, hvis du ansøger flere forskellige steder. Når du har fundet det lån som er billigst, så underskriver du bare lånetilbuddet og så vil du modtage pengene.

Hurtigt lån af penge nu

Der er mange mennesker der har oplevet at stå i en situation hvor de har brug for et hurtigt lån, så derfor har vi valgt at give dig den bedste oversigt over minilån i Danmark, hvor du kan få et ”hurtigt lån”. Vi har gjort det nemt og overskueligt med vores oversigt, at få et lån så du kan få penge inden for kort tid. Det eneste du skal gøre er at tage kig på vores liste og beslutte dig for vilkårene til dit billige minilån. Vi har skrevet flere guides her på siden til hvad du skal kigge efter, når du er på udkig efter et sted hvor du kan finde et hurtigt lån penge nu sted.

Vi anbefaler typisk at man først og fremmest afdækker sit behov, da det oftest er en ret impulsiv beslutning at optage et hurtigt lån hvor du får penge nu. Hvis det er til forbrugsgoder, så kan det være der er bedre alternativer (selvom vi nok har fundet de billigste online).

Hurtigt lån til studerende

Det kan være svært at få lov til at låne penge, hvis man ikke har en god fast indkomst. Men hvis du er studerende, så har du mulighed for at lave et online lån. Det eneste du skal gøre at finde den låneudbydere der opfylder dine behov her på siden. Det vil være en god ide at ansøge om det samme lån hos flere låneudbydere, hvilket er gratis og uforpligtende, derefter vælger du bare det billigste lånetilbud.

Tjek vilkårene hos låneudbyderne

Der er stor forskel på lånevilkårene hos de forskellige låneudbydere når det kommer til billige minilån eller billige forbrugslån. Derfor er det altid en god ide at tjekke vores side, så du kan sammenligne og læse anmeldelserne af de forskellige låneudbydere på TrustPilot. Vi råder også alt folk at læse lånetilbuddet godt igennem inden de underskriver aftalen, så man er sikker på hvad du skriver under på.

Lån penge i dag

Mange tror ikke at det er muligt at få udbetalt et lån allerede samme dag som man underskriver lånet. Men står du og mangler penge nu, så skal du blot ansøge om et lån hos en af de mange låneudbydere der udbetaler pengene med det samme – du finder dem i vores liste af låneudbydere. Når du har ansøgt om et lån, vil du modtage et lånetilbud, som du derefter kan vælge at underskrive, hvis du gør dette, så vil du modtage pengene indenfor kort tid.

SMS lån trods RKI?

Det er muligt at låne penge trods RKI, der er flere låneudbydere der kun låner trods RKI. Når man ansøger om et såkaldt RKI-lån, så ved de selvfølgelig godt at din økonomi ikke er den bedste. Det er derfor vigtigt at vide at hvis man søger lån trods RKI, så skal man have en kautionist.

Lån penge på mobilen

Du kan i dag nemt ansøge via mobilen. Næsten alle låneudbydere tilbyder lån via mobilen. De fleste hjemmesider i dag er mobilvenlige, så det er nemt og overskueligt at ansøge om et lån på mobilen. Mange kalder derfor også minilån for mobillån i dag. Du kan nemt sammenligne lån på mobilen. Hos BedreLån.dk gør vi alt for, at du nemt og overskueligt kan finde det bedste og billigste lån på mobilen.

Bedste minilån

Det er vigtigt at man får et godt overblik over de forskellige låneudbydere, når man ønsker at finde det bedste SMS lån. Der er mange forskellige låneudbydere og der er stor forskel på hvad de tilbyder deres kunder. Vi har derfor samlet de bedste lån her på siden. Det eneste du skal gøre er at finde den låneudbyder som tilbyder det bedste lån for dig.

Minilån på 5.000 kr.

Det mest populære minilån er et lån på 5.000 kr. Grunden til dette er at mange studerende vælger dette lån når de mangler penge til en ny computer, iPhone, ferie eller noget andet. Et beløb på 5.000 kr. er også nemt at afbetale igen.

Minilån på 3.000 kr.

Hvis du ønsker et SMS lån på 3.000 kr., så er der mange låneudbydere derude. Normalt kan det være svært at finde det bedste lån når man ikke har overblikket over hvilke låneudbydere der tilbyder 3.000-kroners lån. Vi har gjort det nemt at navigere rundt i de forskellige danske låneudbydere, når du ønsker at låne 3.000 kr. Vores låneoversigt er let og overskuelig, her finder du alt den nødvendige information du behøver for at et minilån på 3.000 kr.

Liste over lån i DK

Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til det bedste minilån i Danmark. Du vælger bare hvor meget du vil låne og din alder. Herefter vælger du blot det bedste lån.

Minilån uden sikkerhed

Normalt så skal man stille sikkerhed i form af bil, hus eller værdigenstande. Et minilån uden sikkerhed er et lån, hvor du ikke behøver at skulle stille sikkerhed for lånet.