Kan man låne penge uden om banken?

Har banken sagt nej til at låne dig penge og kigger du derfor efter alternative måder at låne penge på? Så er du kommet til det rigtige sted. Her hos BedreLån.dk har vi samlet alle de bedste online lån.  Det er nemt, hurtigt og sikkert at optage et lån uden om banken – og så får du svar på din ansøgning med det samme. Når du låner uden om banken, så skal du heller ikke snakke med en bankrådgiver.

Få det billigste lån uden om banken

Du vil sikkert gerne vide mere om lån uden om banken. Der er nemlig mange låneudbydere på lånemarkedet, når man ønsker at optage et lån uden om banken. Vi har samlet mere end 30 online låneudbydere som har det ene formål at tilbyde personer som dig en lånemulighed udenom banken. Du kan derfor hos os få overskueligt indblik i markedet for online lån, der kan optages uden om banken. Vi hjælper dig derfor også med at få det billigste lån uden om banken.

Kan man få et lån uden om banken?

Lånemarkedet har ændret sig meget de seneste år. Før i tiden var dine lånemuligheder begrænset til de lån, der kunne tilbydes af din bank. Men i takt med udviklingen af internettet, så er det blevet nemmere at låne online – uden at stille sikkerhed og ansøgningsprocessen er nemmere og hurtigere end hvis du går ned i banken. I dag er der rigtig mange låneudbydere, som tilbyder forbrugslån til danskere, når de vil lån penge uden om banken.

God råd når du vil låne uden om banken

Når du ansøger om et lån online, er det en rigtig god idé at indhente lånetilbud fra en flere forskellige låneudbydere. Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge om et lån; du kan derfor ansøge om lån hos flere låneudbydere. Herved kan du sammenligne lånetilbuddene og vælge det bedste og billigste lån til dig. Du har tilmed altid 14 dages fuld fortrydelsesret når du gør det online. For at gøre lånemarkedet langt mere overskueligt for dig, har vi udviklet denne sammenligningstjeneste. Det er gratis at benytte vores tjeneste til at sammenligne lån på tværs af låneudbyderne. På den måde kan du nemt og hurtigt finde de online låneudbydere der opfylder dine behov.

Lån penge uden om banken

Boliglån uden om banken

Bare fordi banken siger ”nej”, så betyder det ikke at du ikke kan få et boliglån uden om banken. Banken stiller ofte meget strenge krav til en låntager, hvilket kan gør det svært for mange at få et boliglån. Du kan derimod vælge at oprette et online lån. Hvis du vælger et online lån, så er der flere låneudbydere som tilbyder lån op til 500.000 kr. Det er vigtigt at huske at det den billigste måde at låne på er gennem et realkreditinstitut – og derfor bør boliglån kun være de 5% som banken stiller som krav til betaling “upfront”. Du kan også låne de 20% gennem vores sammenligningstjeneste, hvis boligen ikke koster over 2,5 millioner. De resterende 80% af dit boliglån kan bedst betale sig, at låne gennem et realkreditinstitut. 

Lån til hus uden om banken

Når du skal købe hus, så skal du lægge mindst 5% af købssummen i udbetaling. Det vil sige, at koster ejendommen 1.000.000 kr., skal du lægge mindst 50.000 kr. Du kan derfor vælge at låne de 50.000 kr. via en online låneudbyder og dermed få det drømmehus du altid har drømt om. 

Fordele og ulemper ved et lån uden om banken

Fordele:

  • Hurtig ansøgningsproces: du ansøger nemt og hurtigt via dit NemID på låneudbyderens hjemmeside
  • Hurtig svar: du får typisk svar inden få minutter
  • Hurtig udbetalingstid: pengene udbetalt typisk inden for 24 timer.
  • Ingen krav om sikkerhed: du skal ikke stille sikkerhed for lånet i form af bil, hus eller andre værdigenstande

Ulemper:

  • Renten kan være højere end i banken, men prøv evt. at forhøre dig hos din bank – de online låneudbydere kan oftes sagtens være med.